Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Ciprian Rogojan, candidat S Maramures alegeri 2016
Ciprian Rogojan
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Maramures pentru Senat
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR (ALDE).
 • Atac la adresa statului de drept
  * În martie 2015, a votat impotriva cererii procurorilor anticorupție de ridicare a imunității lui Daniel Șova in vederea reținerii și arestării preventive. DNA a cerut ridicarea imunității pentru că Dan Șova, fost ministru al Transporturilor, a falsificat și distrus probe pentru a scăpa de dosarul in care este acuzat că a incasat ilegal 3 milioane și jumatate de lei de la Complexele energetice Rovinari și Turceni.
  Istoric Politic
  * **Alianța Liberalilor si Democratilor **(ALDE) * **Partidul National Liberal **(PNL) * **Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei** (UNPR) * **Partidul Miscarea Populara** (PMP) * **Partidul Democrat Liberal **(PDL)

  Listele România Curată 2012
  "
  Nepotism
  In septembrie 2012, Ciprian Rogojan (alias Cici din trupa Sistem) s-a casatorit cu Ioana Ariton, fiica lui Ioan Ariton, senator PDL si fost ministru al Economiei in Guvernul Boc.
  Ciprian Rogojan va candida din partea ARD in Colegiul 1 Maramures (Colegiul Baia Mare Vest) pentru Senat, in vreme ce socrul sau va candida din partea PDL pentru un loc de senator in Colegiul 1 Sibiu.
  Averea candidatilor
  Potrivit declaratiei de avere depusa in 2012, Ciprian Rogojan are in proprietate doua case in municipiul Baia Mare de 200 mp si 110 mp, ambele mostenite, un apartament in Bucuresti de 170 mp cumparat in anul 2011 si un autoturism Audi A4 achizitionat in 2007.
  Detine numai putin de 12 terenuri (dintre care 7 intravilan), toate mostenite in anul 2010, cu o suprafata totala de 90.935 metri patrati.
  Intr-o casuta de valori aflata la Banca Transilvania pastreaza 30.000 euro si a contractat in 2007 un credit bancar de 52.990 euro.
  La capitolul venituri, pentru ultimul an fiscal, Ciprian Rogojan a trecut remuneratii periodice de la CREDIDAM si UCMR-ADA in suma de 6.000 lei, 18.000 euro reprezentand venituri din spectacole (prin intermediul firmei sale PFA Rogojan Mihai Ciprian Show), iar sotia, Ioana Rogojan, a obtinut 48.000 lei, fiind manager de evenimente.
  Artistul mai detine actiuni la SC Network Music Events si este presedintele Asociatiei Rogojan.
  Datorii catre stat
  Potrivit datelor de la ANAF, compania Network Music Events, unde Ciprian Rogojan detine 100% din actiuni, inregistra datorii la bugetul de stat in suma de 65.653 lei.
  "