Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Catalin Radulescu, candidat D Arges alegeri 2016
Catalin Radulescu
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Arges pentru Cam. Deputaților
 • poziția 5 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD).
 • Integritate
  * Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost anchetat penal de către DNA pentru efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț, incompatibile cu funcția de parlamentar și dare de mită. În vara lui 2016, acesta a fost condamnat la un an și șase luni de inchisoare cu suspendare de către Înalta Curte de Casație și Justiție. * Cătălin Rădulescu a fost declarat de ANI in incompatibilitate deoarece, incepand cu data de 20 decembrie 2012, a deținut, simultan, funcția de deputat și calitatea de administrator -- președinte al SC Lion Worker Dezvoltare și Construcții SRL.
  Atac la adresa statului de drept
  * În 2014, Cătălin Rădulescu amenință procurorii DNA: "Atenție domnilor de la DNA e prea mult, ați făcut mult prea mult rău, milioane de oameni vă urăsc. Și Doamne ferește de o scanteie. Nu sunteți inchiziție. Ați terorizat pană și oamenii de la sate la referendum, v-ați jucat pană și cu Dumnezeu, punand oamenii să jure pe Biblie pe capota mașinilor. Va veni momentul Decembrie. Și va trebui să se plăteasca pentru toate aceste abuzuri și crime. Va veni vremea schimbării și de la Kovesi in jos in DNA vor plăti. Vor avea zeci de dosare penale și vor ajunge acolo unde i-au băgat sau au vrut să bage pe cei nevinovați." ([Sursă](http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/catalin-radulescu--deputat-psd--ameninta-procurorii-dna-cu-inchisoarea--radulescu-este-trimis-in-judecata-pentru-dare-de-mita-344286))
  Istoric Politic
  * **Partidul Social Democrat (PSD)**, 2005 - prezent * Vicepreședinte** **PSD - Diaspora și Coordonator PSD - Republica Moldova, din 2011