Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Radu Cătălin Mardare
Radu Cătălin Mardare
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
: Mulţumesc. Sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată, prevăzute la art.4 lit. a) sunt destinate finanţării sistemului de protecţie a copilului şi centrelor de asistenţă socială a persoanelor cu handicap; drepturilor privind acordarea de produse lactate şi de panificaţie pentru elevii din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 8 ore; cheltuielilor privind implementarea programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli pentru elevii din clasele I-VIII, care frecventează învăţământul de stat şi privat autorizat-acreditat; cheltuielilor aferente învăţământului special şi centrelor judeţene de resurse şi asistenţă educaţională; şi, după lit.g), ultima din acest articol, se adaugă lit.h) "Camerele agricole judeţene".
20 Dec 2010  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Mardare Radu Cătălin”

Lasa un comentariu

Date de contact
(0729)030.919
Flux RSS   Declarații
14 Dec
2011
: Poziţia 157 - Sume defalcate din TVA pentru drumurile judeţene şi comunale pentru anul 2012. Se propune alocarea sumei de 168 725 de mii de lei pentru judeţul Bacău pentru dezvoltarea infras... 
14 Dec
2011
: Mai fac doar menţiunea că autorii tuturor acestor amendamente pe care le-am susţinut sunt toţi parlamentarii PSD din judeţul Bacău.  
14 Dec
2011
: Şi ultimul amendament pe care îl susţin eu, poziţia 505: modernizare drumuri locale comuna Buciumi, judeţul Bacău - suma de 3 301 mii de lei.  
14 Dec
2011
: Poziţia 504: modernizare drumuri locale comuna Căiuţi, satele Vrânceni şi Heltiu, judeţul Bacău - suma de 8 927 de mii de lei.  
14 Dec
2011
: Poziţia 503: regularizare afluenţi pârâul Slănic, oraşul Slănic Moldova, judeţul Bacău - suma de 5 102 mii de lei.  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.