Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Constantin-cătălin Zamfira, candidat D Ilfov alegeri 2016
Constantin-cătălin Zamfira
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Ilfov pentru Cam. Deputaților
 • poziția 2 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD).
 • Integritate
  * 2012 - A fost cercetat penal pentru mită electorală: achita oamenilor contravaloarea serviciilor de curățare a mașinilor la o spălătorie cu care Conducerea partidului incheiase un contract cu pentru asemenea cadouri electorale. Conform Poliției Gorj, contravaloarea spălării unui autoturism era suportată de formațiunea politică. "(...) Firma (spălătoriei - n.r) se obligă să efectueze, zilnic, servicii de spălătorie auto, iar contravaloarea prestațiilor să fie achitată de către reprezentanți ai acelei formațiuni politice". Pentru oferire de mită electorală a fost judecat reprezentantul PPDD care a semnat contractul cu spălătoria, respectiv Cătălin Zamfira, președintele interimar al filialei Gorj. Acțiunea acestuia a fost depistată după ce o persoană l-a reclamat prin apel la 112.
  Controverse
  * 2012 - Zamfira era administrator la o firma, LANMDA PROPERTIES GROUP, cu sediul in București, la care asociat unic este o altă societate, LANMDA GROUP LLC, de naționalitate americană, cu sediul in Washington. Firma nu avea nici un angajat și a produs in anul 2011 pierderi de de 130.000 de lei. De asemenea, Zamfira deținea funcția de director la ANGRED Baia Mare SRL, o firma inființată la aceeași adresa a unei societăți pe acțiuni cu același nume. Angred SĂ a intrat in faliment in anul 2012, iar afacerile acesteia au fost preluate de societatea condusă de Zamfira. Această firma a derulat două contracte cu fostul Complex Energetic Turceni, unul dintre acestea fiindu-i incredințat direct. Societatea a caștigat peste 671.000 de lei din furnizarea de piese de schimb și dispozitive miniere de tractare către CET. * Direcția Finanțelor Publice Baia Mare i-a scos la vanzare in anul 2012 firmei conduse de Zamfira bunuri de peste 640.000 de lei. * 2006 - implicat in calitate de intermediar intr-un dosar de luare de mită, alături de Dana Năstase, Miron Mitrea și Liana Iacob; dosarul a inceput să fie instrumentat de IPJ Constanța după ce un afacerist din Constanța a declarat că a fost nevoit să dea mită 200.000 de dolari pentru a demara un contract pentru autostrada Cernavodă-Agigea, a cărui valoare era de peste 100 de milioane de euro. Dosarul a ajuns la DNA in luna ianuarie 2006, deși cercetările fuseseră finalizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța in 2004 * Cătălin Zamfira, apare in calitate de **"expert in tehnici manageriale pentru alegeri" **la acțiuni PRM (Școală de Vara a Tineretului PRM 2011) precum și alături de nume ca Romeo Rădulescu, liderul PD-L Ramnicu Valcea (2012)
  Istoric Politic
  * **Partidul Social Democrat **(PSD) * Vice presedinte BPJ Ilfov PSD * **Uniunea Națională pentru Progresul Romaniei **(UNPR) * **Partidul Poporului - Dan Diaconescu **(PP-DD) * Presedinte PPDD Gorj (2012); Presedinte PP-DD Sector 3 Bucuresti

  Nici un comentariu pentru “Constantin-cătălin Zamfira”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.