Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Cosmin Petrut Calin, candidat S Dolj alegeri 2016
Cosmin Petrut Calin
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Dolj pentru Senat
 • poziția 2 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL (PNL).
 • Controverse
  Cariera sa politică ar fi pornit ca șofer al europarlamentarului Marian-Jean Marinescu - [jurnalul.ro](http://jurnalul.ro/stiri/politica/ortacii-lui- berceanu-au-capusat-oltenia-628465.html) > La inceput a fost șofer. Al eurodeputatului Marian-Jean Marinescu. Apoi, parlamentarul european l-a proptit in locul său, in funcția de director coordonator la Protecția Consumatorului. De aici a fost a propulsat in funcția de șef al Administrației Bazinale a Apelor Jiu, in locul lui Stoica Ștefan, care tocmai fusese transferat la Drumuri. Acum, partidul după ce i-a oferit un post de consilier județean l-a trimis să candideze in colegiul parlamentar din localitatea Cetate. Potrivit declarației de avere, in 2008 avea un apartament și un credit pe 25 de ani contractat de la soția sa, Tatiana Călin, in valoare de 42.000 euro. Femeia lucrează ca economist la Direcția de Ape Jiu. Între timp averea i-a crescut cu un teren intravilan de 500 de mp și o vilă.
  Istoric Politic
  * **Partidul Democrat-Liberal,** ulterior **Partidul Național Liberal** (după fuziune)Ș * **candidat PNL** pentru Consiliul Județean Dolj 2016 * **candidat PDL **la Camera Deputaților - 2012 * **președinte** Organizația de Tineret PDL Dolj - 2008

  Nici un comentariu pentru “Cosmin Petrut Calin”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.