Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Catalin Cornel Bulf, candidat D Arges alegeri 2016
Catalin Cornel Bulf
 > Sumar
Știri recente
6 Dec
11pm
3 Nov
9am
  mediafax
... plus alți 168
2 Nov
10pm
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Arges pentru Cam. Deputaților
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ (PMP).
 • Integritate
  * 2006 - Procurorii DIICOT l-au cercetat pe Bulf pentru spă­la­re de bani intr-un dosar ce privește devalizarea socie­tă­ților Foraj Sonde București și Moreni și vinzarea, in Irak, a utilajelor. * Cătălin Bulf apare in Raportul Vol­cker despre programul ONU „Petrol contra hrană". În acest sens, comisia de anchetă a făcut publice 270 de nume de persoane fizice și de societăți care au fost recompensate de fostul dictator Saddam Hussein. Printre cele 270 de nume se regăsea și cel al societății "Bulf Drilling", firma care aparține afaceristului Cătălin Bulf. Totodată, "Bulf Drilling" a fost pomenită și intr-un raport prezentat Congresului American, in care se menționa că, sub paravanul programului "Petrol contra hrană", firma lui Cătălin Bulf făcea comerț ilicit cu petrol irakian. De asemenea, Cătălin Bulf a fost acuzat chiar de către un responsabil al Ministerului irakian al Petrolului că s-ar fi aflat pe lista celor recompensați cu milioane de barili de țiței de fostul președinte irakian Saddam Hussein.
  Istoric Politic
  * **Partidul Mișcarea Populară** (PMP) * Președinte PMP Argeș * Secretar executiv al PMP la nivel național * **Partidul Democrat Liberal** (PDL)

  Nici un comentariu pentru “Catalin Cornel Bulf”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.