Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Benga Ioan, candidat S Caras-severin alegeri 2016
Benga Ioan
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Caras-severin pentru Senat
 • poziția 2 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD).
 • Atac la adresa statului de drept
  * A votat in marțea neagră modificarea Codului penal pentru schimbarea definiției conflictului de interese, pentru scoaterea parlamentarilor din randul funcționarilor publici și, implicit, acordarea de imunitate de facto pentru infracțiunile de serviciu, inclusiv de corupție, și pentru micșorarea termenului de prescripție specială.
  Controverse
  A fost implicat in scandaluri din sfera invățămantului in Reșița, incercand să limiteze un liceu, să-l transforme in unul cu profil vocațional. Aceste acțiuni au fost intreprinse pentru ca liceul unde acesta a fost director să rămană singurul important din zonă. Sursa: [http://expressdebanat.ro/pe-surse-presiuni-politice-pe-invatamantul- din-resita-desi-procurorii-dna-sunt-cu-ochii-pe-caras- severin/](http://expressdebanat.ro/pe-surse-presiuni-politice-pe-invatamantul- din-resita-desi-procurorii-dna-sunt-cu-ochii-pe-caras-severin/)
  Istoric Politic
  * **Partidul Social Democrat:** * Consilier Județean din partea PSD (2016 - prezent) * Președinte exacutiv PSD Reșișa (2016 - prezent) * Membru PSD Reșița