Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Dănuț Andrușcă, candidat D Neamt alegeri 2016
Dănuț Andrușcă
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Neamt pentru Cam. Deputaților
 • poziția 2 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD).
 • Controverse
  * Fără a avea probleme cu legea sau traseismul politic, Danuț Andrușcă este un om politic controversat despre care s-a scris in multe randuri că a fost numir in diferite funcții publice strict pe baza legăturilor politice. A fost demis de cateva ori pentru management defectuos, iar numele lui este legat de situația economică gravă a Regiei Autonome de Activități Nucleare (RAAN). ([Sursă](https://mont.ro/stiri/?editia=20140804&pagina=1&articol=39163) și [sursă ](http://www.cronicadeseverin.ro/?p=1813)și [sursă](http://www.ziartarguneamt.ro/dan-andrusca-fost-consilier-local-demis-din-cauza-salariului-prea-mare))
  Istoric Politic
  * **Partidul Social Democrat** (PSD)

  Nici un comentariu pentru “Dănuț Andrușcă”

  Lasa un comentariu

  Date de contact
  Flux RSS   Declarații
  21 Dec
  2016
  : (Cu mâna pe Constituţie şi Biblie rosteşte jurământul scris.) Eu, Andruşcă Dănuţ, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 29 Neamţ, Jur credinţă patriei mele România; J... 
  Alte legături


  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.