Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
George Cristian Ancuța, candidat S Braila alegeri 2016
George Cristian Ancuța
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Braila pentru Senat
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ (PMP).
 • Integritate
  * În 2014, profita de "ordonanța traseiștilor" și iși dă demisia din PNL, ramanand, totuși, consilier județean. În 2016 devine consilier local din partea ALDE in comuna Vădeni și rămane și la acest moment pe funcție, deși candidează din partea PMP Brăila pentru Senatul Romaniei.
  Controverse
  * În 2016, un om de afaceri brăilean il acuză public pe George Cristian Ancuța de inșelăciune in relația de afaceri cu firma administrată de Ancuța și amenințări cu violența. ([Sursa](http://obiectivbr.ro/content/acuza%C5%A3ii-grave-la-adresa-candidatului-alde-la-prim%C4%83ria-v%C4%83deni)) * În 2014, Corpul de control al Ministerului Agriculturii găsește neregului mari la instituția condusă de Ancuța. Mandatul de director nu a mai fost prelungit. ([Sursă](http://obiectivbr.ro/content/cad-capete-la-casa-agronomului))
  Istoric Politic
  * **Partidul Mișcarea Populară** (PMP), 2016-prezent * **Alianța Liberalilor și Democraților** (ALDE), 2016-2016 * **Partidul Național Liberal **(PNL), ?-2014

  Nici un comentariu pentru “George Cristian Ancuța”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.