Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Adrian Rădulescu
Adrian Rădulescu
 > Sumar
Listele România Curată 2012
"
Averea candidatilor
Radulescu detine opt terenuri in tot atatea judete din tara. Are doua case de vacanta la Brasov si Constanta si alte doua locuinte in Ilfov. In conturi are 170.000 de lei. Si-a imprumutat firma cu 1,7 milioane de lei si doi cunoscuti cu 500.000 de euro. Impreuna cu sotia a castigat in anul trecut fiscal 65.000 de lei. La aceste venituri a fost adaugata o indemnizatie de consilier in valoare de 40.000 de lei.
Afaceri si contractele cu statul
Fostul secretar de stat de la Agricultura figurează ca acţionar la şase societăţi şi deţine părţi sociale la alte opt compani in domeniul agriculturii.  Acestea  sunt: “Abator Muntean”, “Genetica Ialomiţa”, “Suin Reproducere”, “Piglets Traian”, “Selecţie Suin”, “Agricom Impex SRL”, Agricom Prod SRL”, “Coop. Consult Serv”, “Agri sud”, “Coop. Agricolă Vânjuleţ”, “Coop. Agricolă Rogova”, “Domeniile Dealul Mare Urlaţi”, “Vitis Prod SRL” şi “Alameda Prodcom”.
2010- Sc Abator Muntean, la care Adrian Radulescu era actionar impreuna cu Dan Pascariu preşedintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Țiriac Bank,  actionara la Prodcarn Răcari Cooperativa Agricolă care a obtinut in cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 6 milioane de euro, jumatate din suma provenind de la Uniunea Europeana si Guvern si jumatate de la beneficiar.
"