Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Marcel-adrian Goia, candidat D Hunedoara alegeri 2016
Marcel-adrian Goia
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Hunedoara pentru Cam. Deputaților
 • poziția 3 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL (PNL).
 • Integritate
  * Achizițiile Primăriei Hațeg sunt cercetate de Direcția Națională Anticorupție, in urma unei plangeri penale. ([Sursă](http://gazetarul.ro/achizitiile-primariei-hateg-sunt-cercetate-de-directia-nationala-anticoruptie-in-urma-unor-plangeri-penale/))
  Controverse
  * Primarul Marcel Goia a renunțat la un proiect ce viza modernizarea și dezvoltarea rețelei de extracție a apei din puțuri, in valoare de circa un milion de euro deși nu avea siguranța că această investiție va deveni realitate. Acest lucru a condus la creșterea prețului unui metru cub de apă de la 1,5 lei la 8 lei, in orașul Hațeg. ([Sursă](http://Marcel Goia ar avea nereguli în declarațiile de avere (Sursă))) * Marcel Goia ar avea nereguli in declarațiile de avere ([Sursă](http://www.teiadna.ro/denunt/118/GOIA-MARCEL-ADRIAN)) * Marcel Goia a cheltuit din bugetul primăriei 4,5 miliarde de lei vechi pentru a cumpăra niște terenuri pe care cresc mărăcini ([Sursă](http://voceahunedoarei.ro/2016/03/30/hateg-marcel-goia-si-afacerile-bulgaresti-pe-banii-contribuabilului/))
  Istoric Politic
  * **Partidul Național Liberal (PNL)**

  Nici un comentariu pentru “Marcel-adrian Goia”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.