Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Adrian-ionuț Gâdea, candidat D Teleorman alegeri 2016
Adrian-ionuț Gâdea
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Teleorman pentru Cam. Deputaților
 • poziția 2 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD).
 • Integritate
  * Conform informațiilor din presa centrală, "numele lui Adrian Gadea, protejatul lui Dragnea, apărea intr-o cercetare penală a polițiștilor din Alexandria, care viza modul in care au fost sponsorizate campaniile electorale PSD la Teleroman. În anul 2008, Gadea a donat către PSD, pe persoană fizică, 75.000 de lei (adică undeva la 17.000 de euro). Problema este că in anul in care Adrian Gadea a făcut această sponsorizare el și-a declarat venituri totale de 200 de milioane de lei vechi (bani menționati in declarația sa de avere de consilier județean). Gadea a mai declarat un credit luat de la CEC in valoare de 12.000 de euro. Nici dacă ar fi adunat creditul plus toate veniturile sale oficiale din salarii nu i-ar fi ajuns banii să sponsorizeze partidul cu 17 mii de euro." ([Sursă](http://www.b1.ro/stiri/politica/dosar-de-politician-saracia-din-teleorman-naste-baroni-bogati-video-160774.html)) * De asemenea, presa a mai relatat că "Georgeta Gadea, mama actualului șef de la Teleorman, primește o pensie de handicap deși nu esta clar dacă doamna suferă de așa ceva. Inițial, mama lui Gadea a ieșit la pensie cu pensie normală, după ce a muncit la un dispensar medical. La cațiva ani, după ce Adrian Gadea a ajuns director al Casei de Pensii Teleorman, in mod total intamplător, mama acestuia primește pensia de handicap." ([Sursă](http://www.b1.ro/stiri/politica/dosar-de-politician-saracia-din-teleorman-naste-baroni-bogati-video-160774.html)) * Adrian Gadea, alături de alți apropiați ai lui Liviu Dragnea, președinte PSD și fost președinte CJ Teleorman, este membru al unui ONG local, "EuroTeleorman". Conform informațiilor din media, ONG-ul este abonat la bani publici județeni, primind 50.000 de lei lunar de la Consiliul județean și 10.000 de lei de la Primăria Alexandria. Jusificarea cheltuirii acestor bani este organizarea de evenimente comune cu consiliul județean sau primăria. ([Sursă](http://jurnalulbucurestiului.ro/liber-in-teleorman-pupilul-lui-dragnea-sugativa-bugetara-ce-face-mihai-putineanu-cu-milioanele-capatuite-de-euroteleorman/))
  Istoric Politic
  * **Partidul Social Democrat **(PSD) * Președinte PSD Teleorman

  Nici un comentariu pentru “Adrian-ionuț Gâdea”

  Lasa un comentariu

  Date de contact
  Flux RSS   Declarații
  21 Dec
  2016
  : (Cu mâna pe Constituţie şi Biblie rosteşte jurământul scris.) Eu, Gâdea Adrian-Ionuţ, deputat ales în Circumscripţia electorală nr.36 Teleorman, Jur credinţă patriei mele România... 
  Alte legături


  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.