Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Constantin Dumitriu
Constantin Dumitriu
 > Sumar
Alegeri europarlamentare, 7 Iunie 2009
Candidează pe lista PD-L pe poziția 11. Vezi declarația de avere și interese .
Candidatul anterior / următor. Mai multe despre alegeri aici.
Studiul Qvorum despre europarlamentari
Pe baza acestor observaţii precum şi a informaţiilor disponibile din surse publice rezultă că domnul eurodeputat Constantin Dumitriu a avut o contribuție medie la stimularea democraţiei participative.
(
citește întreg textul despre Constantin Dumitriu... )
Acesta este concluzia Raportului Qvorum asupra activitatii individuale a europarlamentarilor (2008-2009). Mai multe detalii despre acest studiu pe site-ul Qvorum.

Un comentariu pentru “Dumitriu Constantin”

  1. Titi says:

    [editat de moderator: am șters afirmațiile nefondate. Vă rog nu faceți afirmații acuzatoare fără dovezi.]

    E un politician ca oricare altul [... editat] . Pana acum chiar am votat PDL, nu din convingeri, ci ca din cei mai rai acestia erau cem mai putin rai, dar acum voi face acelasi lucru, voi vota pe altii, s-ar putea sa fie mai putin impertinenti ca cei din PDL. Pacat ca e tanar si ar fi putut sa faca ceva dar e din aceeasi plamada ca si comunistii din PSD de pe vremea lui ceasca. Pentru tineri un singur sfat: faceti rost de 100000Euro si plecati in Germania sau Canada ca altfel vii fura nenorocitii astia!

Lasa un comentariuHarta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.