Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

Datele de contact ale parlamentarilor sunt acum în harta politicii

Mulțumită lui Tiberiu C. Turbureanu, datele din agenda.grep.ro (construit de Alex Morega), adunate de efortul ApTI (Bogdan Manolea) sunt acum complet importate în harta politicii.

Ele apar pe pagina fiecărui politician sub poză (exemplu: Victor Ponta).

Deasemena Alex Morega a mutat codul sursă din spatele agenda.grep.ro sub umbrela Hărții Politicii (https://github.com/pistruiatul). Asta aduce mai multă vizibilitate acestui mic proiect și înseamnă că pe viitor putem să menținem acest proiect ca parte din Harta Politicii și va beneficia de atenția din jurul hărții politicii.

În viitorul apropiat
Pe lângă mutarea de cod, curând vom înlocui și adresa (agenda.grep.ro) cu http://hartapoliticii.ro/agenda, un loc unde să putem edita, actualiza și ține la zi datele de contact ale politicienilor.

În acest moment datele de contact există doar pentru parlamentari, care duce la situații ciudate unde Traian Băsescu sau alte personalități politice importante nu au date de contact, așa că mi-ar plăcea să adăugăm și posibilitatea de introducere de date pentru orice altă persoană politică.

Ce mi-ar plăcea să se întâmple
Mi-ar plăcea dacă hartapolitici.ro/agenda ar deveni locul de-facto pentru menținerea acestei colecții de date la zi – cu datele de contact active – și mai ales cu adresele de web, email, facebook și twitter la zi.

Ar fi foarte foarte interesant pentru toată lumea dacă orice alt proiect care dorește să afișeze aceste date ar avea un link cu “modifică” care să pointeze înapoi către harta politicii unde să fie actualizate și menținute pentru ca toată lumea să beneficieze.

Leave a Reply

hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.