Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

Caută secția de votare de care aparții

Harta Politicii acum te lasă să cauți secția de votare de care aparții, după adresa unde locuiești.

Cornel Ghiban a geocodat (aproximativ) toate secțiile de votare din România și le-am pus pe toate pe o hartă și a construit cea mai mare parte a acestui feature. Felicitări Cornel!

Și pentru că avem și descrierea fiecărei secții de votare, chiar dacă locația nu este perfectă, ca utilizator poți să vezi de care secție de votare aparține strada ta.

Mie îmi place foarte mult feature-ul ăsta pentru că este ceva cu adevărat util, a știi unde să te duci să votezi este un pas necesar pentru a îți putea exprima votul. :-)

Dacă aveți feedback, păreri, corecturi, vă rog să nu ezitați.

4 Responses to “Caută secția de votare de care aparții”

  1. Nu sunt foarte informat despre alegeri, mai tot ce știu este via Harta Politicii (mulțumesc mult pentru efort!). Așa încât am fost surprins să aflu azi, în timp ce căutam informații despre alegeri, că din 2008 se numără și voturile albe http://www.apd.ro/votuluninominal/votul_alb.php
    http://banateanul.gandul.info/ultima-ora/la-alegerile-uninominale-exista-si-votul-alb-pentru-cei-nemultumiti-3408068

    Cred că ar fi util ca Harta Politicii să devină și un portal de informare mai structurat despre alegeri în general. Ceva în genul unei secțiuni permanente cu explicații sau link-uri către sisteme de votare, sistemul folosit în mod curent în România, etc. De asemenea o notă de “call to action” pe blog ar putea ajuta. “Votează, chiar dacă nu ai cu cine, votul tău va fi contorizat”.

  2. Vivi says:

    Harta este open source.

    Dacă vrei să creezi o astfel de secțiune ești binevenit, cred că într-adevăr ceva foarte casual, clar, scurt, la obiect și pe limba cetățenilor ar fi util.

  3. Sună bine! Poate până la viitoarele alegeri o să contribui. :)

  4. Vivi says:

    Sau poate înainte. :-)
    Ideal harta ar vrea să fie utilă și între alegeri.

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.