Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

O parte din candidați au început să apară pe site-ul BEC

Mă doare sufletul când încerc să folosesc site-ul oficial BEC, este unul dintre cele mai neprietenoase site-uri de informare.

Nenea care îl face în Word a început să publice acum liste cu candidaturi depuse la BEC, par să fie disponibile pentru câteva județe, și par să aibă mai mulți candidați decât erau prezenți pe HotNews (de unde sunt importate listele actuale).

Asta înseamnă că va trebui să scriem un script care să crawluiască monstruozitatea asta dezgustătoare de site și să verifice ce candidați lipsesc.

Aș vrea ca harta politicii să fie anul acesta cel mai bun și complet loc în care să te informezi cu cine și unde să votezi, indiferent dacă va fi cel mai vizitat sau nu.

8 Responses to “O parte din candidați au început să apară pe site-ul BEC”

  1. Niki says:

    Bun, dau click pe link-ul din articol si apar niste liste de candidati.
    Intru direct pe monstruozitatea de site, click pe sectiunea canditati si hopa! e goala!
    Care-i explicatia?

  2. Vivi says:

    Nu știu. Pentru mine merge. Curând îi voi importa pe toți în Harta Politicii și nu va mai fi nevoie să folosești site-ul BEC. :-)

  3. Niki says:

    Link-ul hartiipoliteice merge, nu merge site-ul bec, eu nu vad nimic in sectiunea candidati http://www.becparlamentare2012.ro/candidati.html
    Si, cu tot respectul si aprecierea pt. munca voastra, as avea nevoie de o sursa oficiala.

  4. Vivi says:

    Te înțeleg. Pentru mine așa arată secțiunea de candidați: http://cl.ly/image/2i1A2N3i2F04

    Poate la tine este încă în cache or something. Încearcă un alt browser, altfel îmi imaginez că problema este că pagina respectivă o fi salvată în vreun proxy în compania de unde accesezi internetul și vezi o versiune mai veche.

  5. Niki says:

    Multumesc, multa lume imi zice ca doar anticii folosesc Explorer, Mozilla arata exact ce e in captura ta. Cred ca o sa votez Mozilla.

  6. Vivi says:

    “Multă lume” are dreptate. :-) Îți recomand Chrome, este browserul meu principal. https://www.google.com/intl/en/chrome/browser/

  7. Silviu says:

    site-ul de la bec zici ca e facut de un copil de clasa a 5-a …nu se poate asa cva :)

  8. Vivi says:

    @Niki: acum am adăugat în fiecare colegiu și link către sursa de unde a fost importat candidatul respectiv. Asta ar trebui să ajute oamenii să verifice dacă s-a strecurat erori în ce arată harta politicii și datele de pe site-ul BEC.

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.