Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

Colegiile includ acum liste de candidați, istoria lor pe scurt și știri doar cu aceștia

Weekendul ăsta am importat listele de candidați pe harta politicii. Listele sunt luate de pe site-ul Hotnews. Acum că sunt importate în harta politicii poți vedea istoricul fiecărui candidat, cel puțin cât știe harta politicii despre el.

Mai mult, pe pagina fiecărui colegiu sunt acum cele mai recente știri în care sunt implicați candidații din acel colegiu, iar numele acestora apar colorate diferit în lista de știri ca să fie mai clar despre cine este vorba.

Momentan este inclus doar Mediafax și Hotnews ca surse pentru știri. Ar fi foarte cool dacă într-un viitor oarecare harta politicii ar putea indexa și ziare locale care probabil acoperă fiecare candidat mai în detaliu decât sursele de știri naționale.

Nu uitați că dacă urmăriți un politician, și acesta apare prin site colorat diferit, așa că dacă te interesează cineva anume poți vedea imediat unde este menționat.

De exemplu eu urmăresc Curtea Constituțională și atunci când mă uit la diverși politicieni, dacă Curtea Constituțională apare în știri cu ei, voi vedea asta imediat pentru că mențiunea va fi colorată diferit.

Mai mult, dacă urmărești toți politicienii din colegiul tău, poți vedea doar știrile care menționează oameni pe care îi urmărești, care ar trebui să facă mult mai ușor să rămâi informat cu ce se întâmplă în colegiul în care votezi.

One Response to “Colegiile includ acum liste de candidați, istoria lor pe scurt și știri doar cu aceștia”

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.