Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

Cea mai simplă căutare pentru colegii electorale

Am avut câteva ore libere și am hack-uit împreună o căutare după numele de colegiu, care mie mi se pare mult mai simplu și rapid decât click-uri prin liste de județe sau hărți.

Căutări precum “s1 prahova” sau “d3 bucuresti” te duc acum direct la pagini dedicate colegiilor respective.

Pentru moment ce am pus pe paginile respective sunt rezultatele din 2008, plus descrierea colegiului pe care o am de acum 4 ani luată de pe un site care nu mai există, descriere care nu pare foarte completă… dar este ceea ce este.

Sper ca weekendul ăsta cu ajutorul celor de la politicalcolours.ro să punem o hartă a fiecărui colegiu și când apar listele cu candidați noi să facem cele mai bune pagini cu informații despre un colegiu electoral de pe internetul românesc.

Dacă aveți idei, sugestii, comentarii, feedback, lăsați comentarii și se rezolvă.

[update] În acest moment doar căutările precise funcționează. Adică… “s1 cluj” sau “d1 cluj” merg, dar orice alt format nu funcționează.

Nu merg căutări pentru “cluj”, “1 cluj”, “s 1 cluj”, “cluj d1″ și tot așa… ar trebui să reparăm și asta dacă vedem că este o problemă.

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.