Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

Rezultatele hackathon-ului Ceata, un succes

În sfârșit mi s-a terminat vacanța (nu că mi-ar părea prea bine :-) ) și am găsit timp să scriu despre rezultatele hackathonului de acum o săptămână de la sediul ActiveWatch.

În primul rând am fost foarte încântat de eveniment și eu cred că a fost un succes. Au fost trimise schimbări, site-ul a fost instalat pe mașinile dezvoltatorilor, issue-uri au fost reparate.

  • Andrei Petcu a reparat un issue legat de legi care nu erau marcate corect.
  • Alex Morega a adăugat toți politicienii în agenda.grep.ro unde acum putem adăuga date de contact pentru toată lumea. Tot Alex a adăugat și o configurație de Vagrant.
  • Gabi Ivănică a reparat un bug despre apariția unor miniștri temporari în unele cabinete.
  • Petre Tudor a început să se uite cum să afișăm și autorul highlight-urilor de declarații.
  • Andrei Nistor a reparat un php short tag care cauza harta să nu meargă pe unele configurații

Tot la Hackathon au venit și Andrei Răduț cu care am discutat mult despre administrația locală, Codru Vrabie cu care din păcate nu am apucat să vorbesc foarte mult dar de care îmi place, și Paul de la ActiveWatch cu care am discutat mult despre ce se întâmplă în România și căruia îi mulțumesc nespus că a avut răbdare cu noi și a stat cu noi deși n-avea treabă cu hackathonul nostru.

Mulțumiri multe lui Tiberiu C. Turbureanu care a organizat acest Hackathon și a mobilizat comunitatea celor de la Ceata (majoritatea participanților au fost de acolo) să vină și să participe.

Sper că nu am uitat nimic, și dacă da îmi cer scuze.

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.