Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Burdea Toader, candidat S Hunedoara alegeri 2016
Burdea Toader
 > Sumar

Un comentariu pentru “Burdea Toader”

  1. BETEA D. says:

    Burdea Toader este un om cinstit, bine pregatit, inteligent, cu simt practic, realist, socialist convins, luptator pentru drepturile omului, pentru libertate si adevar, uraste prostia si hotia, estre un bun familist, are 2 copii casatoriti, fiecare cu doua facultati terminate; Nu a fost membru de partid inainte de 1989 , nu are antecedente penale, nici macar o amensa!
    Are o firma de proiectare si lucreaza singur proiecte de instalatii la constructii si de arhitectura: are angajati ing.constructor si arhitect care verifica si semneaza proiectrele.
    Candideaza la Camera Deputatilor in Colegiul 3 Hateg, calan, Tinutul Padurenilor pentru a intra direct in lupta impotriva coruptiei, impotriva distrugerii tarii si a neamului romanesc! VOTEZ SOARELE! PARTIDUL ALIANTA SOCIALISTA! SPERANTA NOASTRA!

Lasa un comentariu



Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.