Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

BEC Prezidențiale 2009

Am căutat în lung și-n lat site-ul Biroului Electoral Central pentru alegerile prezidențiale. Știe cineva dacă acest site există?

Să le spună cineva celor care se ocupă de site-urile astea să țină naibii o singură adresă, www.bec.ro or something, e penibil cum se schimbă la fiecare rundă de alegeri.

[update] Site-ul prezidențialelor este www.bec2009p.ro.

Dacă ați ajuns aici căutând informații despre alegerile prezidențiale, puteți încerca și pagina dedicată de pe hartapoliticii.ro.
Prezintă clipuri video, ultimele știri și informații despre candidați.

5 Responses to “BEC Prezidențiale 2009”

  1. cti97 says:

    am inteles ca au facut licitatie sau concurs sa schimbe site-ul, preferabil inainte de a incepe campania electorala – am auzit la radio … cred ca vor sa-l faca si pe gratis aka donatie

  2. Raluca says:

    Alegerile se apropie, candidatii si-au spus punctele de vedere. Spune si tu ce ai face daca ai fi in locul lor! Intra pe http://www.busolapolitica.ro

    Fa-ti testul de personalitate politica si afla ce fel de presedinte al Romaniei ai fi!

    Completezi testul de „personalitate politica” compus din 22 de intrebari de actualitate si la sfarsit vezi care candidati la Presedintie au raspuns la fel ca tine, dar si cu cine nu te potrivesti deloc.

    http://www.busolapolitica.ro

  3. Vivi says:

    @Raluca: mesajul sună extrem de publicitar și copy-pasted dintr-un template cu limbă de lemn, dar l-am lăsat pentru că e interesant site-ul.

  4. Oana says:

    Dnul Geoana ar trebui acum sa stie sa se retraga cu demnitate din cursa electorala asa cum chiar el a stiut sa zica aseara!

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.