Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Petre Roman
Petre Roman
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
: Păi dacă am cuvântul, lăsaţi-! Această contestaţie a fost şi timbrată, dar ceea ce Tribunalul a a constatat - e adevărat, tocmai acum, în decembrie -, certificatul cu privire la timbrare n-a ajuns în timp util, ci a ajuns cu 3 zile mai târziu. Bun, am reluat, aşa cum v-am spus ... chestiunea pe rol, deci din punctul de vedere al respectării procedurilor justiţiei, cum foarte corect a arătat şi domnul deputat Mrton rpd, sunt în situaţia de a apăra împotriva unui raport ANI pe care îl consider absolut nejust. Şi atunci... e o chestiune de fond până la urmă, nu e a lui Petre Roman. Cum constaţi încetarea unui mandat parlamentar când omul este acolo, în justiţie, ca -şi apere cauza? Despre asta este vorba. mulţumesc.
09 Feb 2015  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Un comentariu pentru “Roman Petre”

  1. mitru says:

    mi-as dorii ca aceste alegeri sa fie fara cei din vechea garda ,sa apara oameni care in viata asta au facut si altceva decat ciordeala,oameni care au facut cu propriile maini o casa o masina sa sadeasca un pom sa cresca un copil fara 7 bone fara bucatareasa , fara mainile lu mama si tata din truda mainilor lui si sudoarea fruntii si pe baza neuronilor cei poseda.NU DORESC SA mai fiu condus de baroni fara coloana vertebrala si frica lui DUMNEZEU.

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
09 Feb
2015
: Păi dacă am cuvântul, lăsaţi-mă! Această contestaţie a fost şi timbrată, dar ceea ce Tribunalul a a constatat - e adevărat, tocmai acum, în decembrie -, că certificatul cu privire la... 
09 Feb
2015
: Păi asta... Dar, daţi-mi voie!  
09 Feb
2015
: Că această contestaţie a fost timbrată...  
09 Feb
2015
: Domnule, pe 28 martie, conform cu plicul de la poştă. Deci s-a contestat? Şi iniţial, în termenul... adică înainte de expirarea celor 15 zile.  
09 Feb
2015
: Nu, nu, nu, pe 28 martie...  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.