Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Cristina Traila, candidat D Bucuresti alegeri 2016
Cristina Traila
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
: Păi dacă am cuvântul, lăsaţi-! Această contestaţie a fost şi timbrată, dar ceea ce Tribunalul a a constatat - e adevărat, tocmai acum, în decembrie -, certificatul cu privire la timbrare n-a ajuns în timp util, ci a ajuns cu 3 zile mai târziu. Bun, am reluat, aşa cum v-am spus ... chestiunea pe rol, deci din punctul de vedere al respectării procedurilor justiţiei, cum foarte corect a arătat şi domnul deputat Mrton rpd, sunt în situaţia de a apăra împotriva unui raport ANI pe care îl consider absolut nejust. Şi atunci... e o chestiune de fond până la urmă, nu e a lui Petre Roman. Cum constaţi încetarea unui mandat parlamentar când omul este acolo, în justiţie, ca -şi apere cauza? Despre asta este vorba. mulţumesc.
09 Feb 2015  Sursa: stenograme parlament
2.
: Păi asta... Dar, daţi-mi voie!
09 Feb 2015  Sursa: stenograme parlament
3.
: această contestaţie a fost timbrată...
09 Feb 2015  Sursa: stenograme parlament
4.
: Domnule, pe 28 martie, conform cu plicul de la poştă. Deci s-a contestat? Şi iniţial, în termenul... adică înainte de expirarea celor 15 zile.
09 Feb 2015  Sursa: stenograme parlament
5.
: Nu, nu, nu, pe 28 martie...
09 Feb 2015  Sursa: stenograme parlament
6.
: Am dorit fac o precizare pentru domnul preşedinte Zgonea - şi nu-l incriminez cu nimic - a spus Raportul ANI a fost înaintat pe 13 martie 2014 şi eu n-am contestat. Am contestat, sigur am contestat! Pe 28 martie 2014 s-a înregistrat contestaţia mea la Tribunalul Bucureşti.
09 Feb 2015  Sursa: stenograme parlament
7.
(din sală): O clipă!
09 Feb 2015  Sursa: stenograme parlament
8.
: Şi eu mulţumesc.
09 Feb 2015  Sursa: stenograme parlament
9.
: mulţumesc, domnule preşedinte. Stimate şi stimaţi colegi, Situaţia este cât se poate de clară. Ar fi trebuit avem în faţă decizia definitivă a justiţiei, prin care se constată incompatibilitatea mea. Nu o avem, pentru simplul motiv nu există. -mi arate cineva această decizie din justiţie. Nu există! Evident am făcut toate contestările pe linie. Există, însă, există! Domnul preşedinte a spus ANI a trimis adresa pe 13 ianuarie. Pe 16 ianuarie, s-a înregistrat la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a VIII-a "Contencios administrativ şi fiscal". Am certificatul de grefă care spune: "Contestaţia domnului Petre Roman este pe rol la Curtea de Apel, urmând a se fixa termen de judecată". Ce fel de absurditate trăim? Ce fel de absurditate trăim? Adică, contstăm încetează mandat de parlamentar nu a fost contestat şi avem certificatul de grefă de la Curtea de Apel care spune exact contrariul. Mai mult decât atât, pe 27 ianuarie, Curtea de Apel Bucureşti înştiinţează ANI există contestaţia lui Petre Roman împotriva raportului ANI. Există şi această înştiinţare. Cum se poate ca cineva, indiferent cine ar fi, nu aibă dreptul se adreseze justiţiei pentru a-şi apăra cauza? Suntem în această situaţie. Este vorba de un mandat de parlamentar, este vorba de faptul în spatele unui mandat de parlamentar sunt zeci de mii de voturi. Este vorba despre însuşi principiul fundamental al democraţiei, care se referă la dreptul oricărui cetăţean de a se apăra şi de a-şi căuta dreptatea în justiţie. Asta este ceea ce cer şi eu. Nu intru în fondul chestiunii, chiar dacă fondul chestiunii este oricum inacceptabil, dar nu intru pe fondul chestiunii. Acea incompatibilitate nu există. Dar nu despre asta este vorba.
09 Feb 2015  Sursa: stenograme parlament
10.
(din sală): A fost! S-a făcut!
09 Feb 2015  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next