Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Cristina-mădălina Prună, candidat D Bucuresti alegeri 2016
Cristina-mădălina Prună
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
: mulţumesc, domnule preşedinte de şedinţă. În realitate, nici nu ştiu ce mai adaug, pentru sunt total dezamăgită de răspunsul domnului ministru Anton Anton şi vrea insist în continuare pe ideea de a-i cere dumnealui răspunsuri clare pe cele patru problematici care au fost enunţate de aici, de la tribună. O le repet din nou, poate de data aceasta le notaţi, domnule Anton, ne daţi răspunsuri clare - Legea offshore, decapitalizarea companiilor de stat şi lipsa de investiţii şi cum vedeţi dumneavoastră aceste companii pot -şi ducă la îndeplinire investiţiile, dacă le puneţi se îndatoreze în mod constant de pe piaţă, în loc le lăsaţi profiturile, pe care chiar dumneavoastră aţi recunoscut le fac aceste companii. În al treilea rând, situaţia mineritului românesc şi ceea ce aţi spus dumneavoastră la audieri se va întâmpla, veţi veni cu un plan pentru relansarea mineritului. Vreau văd acel plan, dacă există, cum v-aţi gândit dumneavoastră -l faceţi şi mai ales care au fost rezultatele Comisiei de anchetă, în urma decesului celor cinci mineri din Valea Jiului şi vrea nu treceţi pe lângă subiect şi ne spuneţi acest lucru de la tribună, pentru este vorba de moartea a cinci oameni. Şi, nu în ultimul rând, vrea ne spuneţi care sunt termenele pentru Strategia energetică? Exact aşa cum a spus şi colegul de la PNL, aţi avut un document finalizat, la sfârşitul anului 2016, pe care puteaţi -l luaţi şi eventual -l mai amendaţi, dacă credeaţi de cuviinţă, ni-l aduceţi aici, la Parlament, -l votăm. Nu aţi făcut acest lucru! Şi n-aţi făcut acest lucru nici în anul 2017, predecesorul dumneavoastră nu a făcut acest lucru, nu l-aţi făcut nici în ultimele cinci luni, de când aţi preluat mandatul. Vrem vedem o Strategie energetică coerentă a României. Aţi spus România este furnizor de securitate energetică, dar nu are o strategie şi poate suntem furnizori de securitate energetică acum, dar ce se va întâmpla în 5 ani, în 10 ani, mai ales blocaţi investiţiile în Marea Neagră. rog răspundeţi la obiect, încă o dată, şi rog nu mai veniţi citiţi de pe foile pe care nu ştiu cine vi le-a pregătit, aici, la tribună! rog răspundeţi la obiect. mulţumesc.
14 May 2018  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Cristina-mădălina Prună”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
14 May
2018
: Este o lipsă de decenţă ca unii colegi să vină aici, la tribuna Parlamentului, şi să spună nişte lucruri neadevărate. Am ridicat patru probleme de aici, de la tribună. Am cerut domnu... 
14 May
2018
: ...şi a făcut nişte afirmaţii...  
14 May
2018
: Vă mulţumesc pentru înţelegere, domnule preşedinte de şedinţă. Domnul Gerea a venit aici, la tribună...  
14 May
2018
(din sală): A spus nişte lucruri grave!  
14 May
2018
(din sală): Drept la replică.  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.