Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Cristina-mădălina Prună, candidat D Bucuresti alegeri 2016
Cristina-mădălina Prună
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
: ... anul trecut. Puteţi ne spuneţi ce s-a întâmplat? Sau aşteptaţi şi dumneavoastră rezultatele unei comisii fantomă? 5 mineri au murit în Valea Jiului, din cauza condiţiilor inumane în care se lucrează în aceste mine, care n-au mai văzut investiţii din anii 1980. 5 mineri, domnule ministru! A patra problemă. vrea ne lămuriţi cu strategia energetică. Care este stadiul ei, dacă aţi continuat demersurile în această direcţie, dacă o avem, în sfârşit, o strategie energetică a României. Şi, în final, domnule ministru, vrea întreb dacă asumaţi situaţia în care găsiţi şi aveţi de gând faceţi ceva pentru Sistemul Energetic Naţional sau trebuie aşteptăm finalul mandatului dumneavoastră, care poate fie chiar la finalul celor 6 luni, nu e aşa, şi putem purtăm un dialog cu cineva care chiar îşi doreşte facă ceva? mulţumesc. Şi sper nu răspundeţi pe lângă subiect. (Aplauze.)
14 May 2018  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Cristina-mădălina Prună”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
14 May
2018
: Este o lipsă de decenţă ca unii colegi să vină aici, la tribuna Parlamentului, şi să spună nişte lucruri neadevărate. Am ridicat patru probleme de aici, de la tribună. Am cerut domnu... 
14 May
2018
: ...şi a făcut nişte afirmaţii...  
14 May
2018
: Vă mulţumesc pentru înţelegere, domnule preşedinte de şedinţă. Domnul Gerea a venit aici, la tribună...  
14 May
2018
(din sală): A spus nişte lucruri grave!  
14 May
2018
(din sală): Drept la replică.  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.