Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Cristina-mădălina Prună, candidat D Bucuresti alegeri 2016
Cristina-mădălina Prună
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
: mulţumesc frumos, domnule preşedinte de şedinţă. mulţumesc, domnule secretar de stat pentru acest răspuns. În primul rând, vrea întreb, dacă puteţi -mi puneţi la dispoziţie acest plan, atât pentru perioada 2018-2024, cât şi pentru 2018-2030? Şi, în al doilea rând, văd unul dintre puncte este decalarea termenelor de închidere şi de prelungire a funcţionării minelor Lonea şi Lupeni. A avut loc, în luna octombrie, un accident grav la mina Lupeni, care s-a soldat cu moartea a trei oameni. Eu am coborât în mină şi am văzut care sunt condiţiile din această mină, care necesită, de altfel, retehnologizări urgente. Şi vrea întreb dacă faptul am decalat aceste termene de închidere a minelor nu afectează în vreun fel securitatea muncii de acolo şi nu pune în pericol viaţa minerilor? mulţumesc.
19 Feb 2018  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Cristina-mădălina Prună”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
14 May
2018
: Este o lipsă de decenţă ca unii colegi să vină aici, la tribuna Parlamentului, şi să spună nişte lucruri neadevărate. Am ridicat patru probleme de aici, de la tribună. Am cerut domnu... 
14 May
2018
: ...şi a făcut nişte afirmaţii...  
14 May
2018
: Vă mulţumesc pentru înţelegere, domnule preşedinte de şedinţă. Domnul Gerea a venit aici, la tribună...  
14 May
2018
(din sală): A spus nişte lucruri grave!  
14 May
2018
(din sală): Drept la replică.  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.