Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Constantin Serbanoiu
Constantin Serbanoiu
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
: Din nou, Iancu Caracota, senator, Circumscripţia nr. 16, Dâmboviţa. Marginal 55. Vin cu propunerea de suplimentare cu suma de 305 000 de mii de lei pentru "Reabilitare şi modernizare DN71 Bâldana - Târgovişte - Sinaia". Deci, aici, noi solicităm admiterea amendamentului pentru demararea investiţiei "Reabilitare şi modernizare DN71 Bâldana - Târgovişte - Sinaia". Investiţia este necesară întrucât DN71 trebuia finalizată până la sfârşitul anului 2014, investiţia fiind blocată din iulie 2012. În cazul nefinanţării obiectivului, sumele cheltuite până în acest moment se vor pierde. Aici trebuie menţionăm faptul traficul de transport mărfuri şi persoane pe acest tronson este destul de mare şi el se va intensifica în următorii ani prin proiectul care se va dezvolta de către Compania Arctic, care va construi o fabrică lângă Târgovişte, o fabrică care va fi cea mai mare din Europa, de maşini de spălat, frigidere şi aspiratoare. Totodată, ţin menţionez tronsonul Târgovişte - Sinaia reprezintă o alternativă la DN1, motiv pentru care se impune modernizarea acestuia în regim de drum expres. Nu o insist la colegii mei de la Prahova şi Dâmboviţa, şi Argeş. Am văzut nu au avut plăcerea la celălalt amendament. Amendamentul acesta este mai important şi aici cred mulţi dintre dumneavoastră folosiţi alternativa, atunci când veniţi de la Braşov sau Buşteni, Predeal, Sinaia, şi eu cred , măcar din eleganţă, ar trebui votaţi acest proiect, pentru este foarte important. mulţumim.
06 Feb 2017  Sursa: stenograme parlament
2.
: Iancu Caracota, Circumscripţia nr. 16, Dâmboviţa. Se propune suplimentarea cu suma de 56 000 de mii de lei pentru modernizarea DN72 Găeşti - Târgovişte - Ploieşti, km 0+000 şi km 76+180. DN72 este un drum foarte important, atât pentru judeţul Prahova, cât şi pentru judeţul Dâmboviţa şi judeţul Argeş. De aceea, rugămintea mea mare la dumneavoastră, dragi colegi - şi mai ales aici refer la toţi parlamentarii de la judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Argeş -, înţeleagă importanţa şi necesitatea, oportunitatea modernizării drumului DN72. Şi rugămintea mea mare, cu adevărat, votaţi pentru a putea finaliza acest drum vital celor trei judeţe. mulţumesc. Petru Gabriel Vlase: Mulţumesc. Vot pentru? 75. Împotrivă? 188. Abţineri? Nu sunt. Vot pentru forma iniţială? 188. Împotrivă? 77. Adoptat. De la 50 la 60. Domnul Bode.
06 Feb 2017  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Serbanoiu Constantin”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
24 Jun
2004
: Eu, Constantin Dilly Şerbănoiu, în calitate de senator ales în Circumscripţia electorală nr.17 - Dolj, jur credinţă patriei mele România. Jur să respect Constituţia şi legile ţării!... 
24 Jun
2004
: Jurământ de credinţă faţă de ţară şi popor.  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.