Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Ion Codrea
Ion Codrea
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
- secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice: Mulţumesc, domnule preşedinte. Punctul de vedere al Guvernului este de respingere a acestui proiect, deoarece se creează un paralelism. Există Legea nr.381/2002 privind acordarea de despăgubiri în caz de calamităţi naturale în agricultură. Aşadar, nu considerăm necesară adoptarea unui alt proiect normativ paralel. Mulţumesc.
08 Nov 2006  Sursa: stenograme parlament
2.
: - preşedinte la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice Mulţumesc, domnule preşedinte. Prezentul proiect de lege transpune în legislaţia naţională două Directive europene. De asemenea, creşte capacitatea administrativă a Autorităţii Fiscale din România şi aliniază această legislaţie la legislaţia europeană. Sunt şi amendamente care acordă mai mare flexibilitate organului fiscal în relaţia cu contribuabilul şi, de asemenea, implementează anumite proceduri privind schimbul de informaţii în domeniul TVA-ului şi accizelor cu statele membre ale Uniunii Europene. Punctul de vedere al Guvernului este de adoptare a acestui act normativ. mulţumesc.
08 Nov 2006  Sursa: stenograme parlament
3.
: Mulţumesc. Pentru aceleaşi considerente prezentate de domnul vicepreşedinte Ştefan Viorel, Guvernul susţine respingerea acestui proiect de lege.
11 May 2006  Sursa: stenograme parlament
4.
- secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice: Mulţumesc, domnule preşedinte. Prezentul proiect de lege propune aprobarea unui împrumut de 7,2 milioane euro acordat de către BERD către Societatea Comercială "Compania de Apă Someş" S.A., pentru reabilitarea sistemelor de apă din zona Transilvaniei. Este o co-finanţare de împrumut de 50%, diferenţa este din fonduri nerambursabile PHARE, 37,5%, şi Fondul Naţional de Preaderare - 12,5%. Rambursarea împrumutului se face de către societatea comercială, bineînţeles, urmând ca între Ministerul Finanţelor Publice şi Societate se încheie un contract de garanţie. Punctul de vedere al Guvernului este pentru susţinerea acestui proiect de lege.
11 May 2006  Sursa: stenograme parlament
5.
: Mulţumesc, domnule preşedinte. Punctul de vedere al Guvernului este împotriva retrimiterii la comisie, deoarece este posibil intre pe aprobare tacită.
08 May 2006  Sursa: stenograme parlament
6.
: Domnule senator, ştiţi , atunci când am spus suntem împotriva excepţiilor, m-am referit la faptul putem deschide o Cutie a Pandorei. Mâine o venim spunem trebuie fie deductibile cheltuielile făcute pentru ajutarea celor care plantează copaci, ozonează aerul şi o trăim într-un mediu mai propice, aşa eu spun lăsăm funcţioneze Codul fiscal aşa cum este, şi, cum spunea şi domnul senator, acel 2% care poate fi folosit pentru grădiniţe sau zone calamitate. mulţumesc.
08 May 2006  Sursa: stenograme parlament
7.
: mulţumesc. Punctul de vedere al Guvernului este pentru respingerea acestei iniţiative legislative deoarece instituie o nouă excepţie de la Codul fiscal şi după cum ştiţi tendinţa este de a se renunţa la excepţii. mulţumesc.
08 May 2006  Sursa: stenograme parlament
8.
: Mulţumesc, domnule preşedinte. Aşadar, avem propunerea legislativă referitoare la Legea facturii cambiate. Punctul de vedere al Guvernului este de respingere a acestui proiect de lege, deoarece se confundă rolul cambiei. Modul de utilizare a acestui produs este acela cel care emite factura trebuie primească o cambie, nu tragă o cambie, emită o cambie, aşa este inaplicabil, este o anomalie juridică.
08 May 2006  Sursa: stenograme parlament
9.
: Mulţumesc, domnule preşedinte. Punctul de vedere al Guvernului este de respingere, deoarece se intenţionează majorarea procentului taxei timbrului literar de la 2% la 15%, precum şi exceptarea de la plata acestui timbru pentru discurile, tipăriturile, casetele video şi audio şi CD-urile cu caracter muzical din genurile de muzică: clasică, religioasă, operetă, operă, folk, rock şi house. Manelele nu sunt aici. Punctul de vedere al Guvernului este de respingere a acestui proiect de lege.
08 May 2006  Sursa: stenograme parlament
10.
- preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală: Mulţumesc, domnule preşedinte. Propunerea are ca obiect modificarea Hotărârii Guvernului nr.348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice şi se intenţionează se renunţe la folosirea caselor de marcat în pieţele publice, pe motiv este foarte frig, este insalubru, nu sunt condiţii. Punctul de vedere al Guvernului este de respingere a acestui proiect, deoarece comerţul în pieţe tinde fie civilizat şi occidental. Mulţumesc.
08 May 2006  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Ion Codrea”

Lasa un comentariuHarta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.