Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Valeriu Alexandru Ungureanu
Valeriu Alexandru Ungureanu
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
: mulţumesc, domnule preşedinte. Modificările sunt următoarele: domnul senator Hoha Gheorghe la Comisia juridică pentru numiri, disciplină, imunităţi şi validări, în locul domnului senator Dan Mircea Popescu; Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, doamna senator Bunea Doina, în locul domnului senator Dan Mircea Popescu iar la Comisia pentru învăţământ şi ştiinţă, domnul senator Căutiş Vasile, în locul domnului senator Maghiar Teodor. mulţumesc.
06 Sep 2004  Sursa: stenograme parlament
2.
: Domnule preşedinte, O propunere generoasă, însă, ascultând argumentele prezentate de reprezentanţii Executivului, comisia a hotărât întocmirea unui raport de respingere. mulţumesc.
29 Jun 2004  Sursa: stenograme parlament
3.
: Anexa 1, cu amendamentele aprobate de către comisie, iar anexa 2, cu amendamentele depuse de Comisia pentru sănătate, ecologie, tineret şi sport, după ce s-a terminat şi s-au finalizat lucrările Comisiei pentru muncă şi protecţie socială.
29 Jun 2004  Sursa: stenograme parlament
4.
: Şi din anexa 2, doamnă, amendamentele prezentate de Comisia pentru sănătate, ecologie, tineret şi sport?
29 Jun 2004  Sursa: stenograme parlament
5.
: Mulţumesc, domnule preşedinte. Permiteţi-mi fiu puţin mai lung de această dată, menţionez faptul propunerea legislativă are raport favorabil, cu amendamentele din anexa I. În acelaşi timp, menţionăm , după încheierea şedinţei comisiei a mai fost depus un aviz favorabil, fără amendamente, de către Comisia pentru administraţia publică şi organizarea teritoriului, iar Comisia pentru sănătate, ecologie, tineret şi sport a depus aviz favorabil, cu amendamentele din anexa 2, care nu au fost discutate. Ca atare, v- ruga luăm în discuţie cele două amendamente din anexa 2, care nu au fost discutate.
29 Jun 2004  Sursa: stenograme parlament
6.
: mulţumesc, domnule preşedinte. Foarte scurt, raport favorabil, cu amendamentele din anexa 1. Mulţumesc.
29 Jun 2004  Sursa: stenograme parlament
7.
: Mulţumesc domnule preşedinte. Luând în considerare argumentele prezentate de reprezentantul Executivului, comisia noastră a analizat proiectul de lege şi a hotărât întocmirea unui raport favorabil. mulţumesc.
29 Jun 2004  Sursa: stenograme parlament
8.
: Este amendamentul domnului senator Bindea. Nu e prezent în sală.
28 Jun 2004  Sursa: stenograme parlament
9.
: Mulţumesc, domnule preşedinte. Stimate colege şi stimaţi colegi, Cu majoritate de voturi, membrii celor două comisii au hotărât întocmească raport favorabil, cu amendamentele prezentate în Anexa nr.1. Singurul amendament respins se găseşte în Anexa nr.2 la acest raport. mulţumesc.
28 Jun 2004  Sursa: stenograme parlament
10.
: mulţumesc, domnule preşedinte.
14 Jun 2004  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Un comentariu pentru “Ungureanu Valeriu Alexandru”

  1. mata hari says:

    Nu fiti invidiosi pe om. Daca e mai destept ca altii care stau toata ziua cu burta la soare si nu fac nimic, atunci trebuie sa fiti invidiosi si razbunatori pe om? Fiecare se descurca cum poate. Sute de mii fenteaza azi sisteme in Romania si nimenim nu face nimic, si voi va agatati de un singur om ? Ce rau v-a facut el ?Rautatea trebuie minimalizate caci altfel ea degenereaza si aduce prejudicii de imagine. Fiti mai omenosi cu apropiatii vostri si veti avea numai de castigat. Bunatatea si iertarea e omeneasca.Punct.

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
13 Oct
2008
: Mulţumesc frumos, domnule preşedinte. Conform procedurii regulamentare, Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor a luat în discuţie Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordona... 
17 Apr
2007
: Aceeaşi corecţie, domnule preşedinte, şi o să vă rog, la pag. 59/5, de fapt, la 67, la art. 20 alin. (1), tocmai în partea finală a textului, e vorba de "frecvenţele radio, fiind nul de ... 
17 Apr
2007
: Domnule preşedinte, La alineatul nou introdus, adică pct. 55, la pag. 52/5, la alin. (4) lit. b), o corecţie materială: "Respectarea obligaţiilor care decurg din acorduri internaţionale pri... 
17 Apr
2007
: Pentru dezbaterea raportului pe articole propun un termen de 15 minute. Vă mulţumesc.  
17 Apr
2007
: Mulţumesc, domnule preşedinte. Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor a fost sesizată în fond, în vederea examinării şi întocmirii raportului Proiectului de Lege pentr... 
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.