Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Dan-cătălin Andronic, candidat D Giurgiu alegeri 2016
Dan-cătălin Andronic
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
  • Giurgiu pentru Cam. Deputaților
  • poziția 1 pe lista de partid
  • din partea PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ (PMP).
  • Integritate
    * În octombrie 2016, Andronic este trimis in judecată pentru constituirea unui grup infracțional organizat și complicitate la trafic de influență, ambele in formă continuată in dosarul retrocedării ilegale a fermei Băneasa și a 47 de hectare din Pădurea Snagov, alături de omul de afaceri Remus Truică, Prințul Paul și alte 19 de persoane, intre care trei cetățeni israelieni. Procurorii DNA susțin că prejudiciul este de peste 135 de milioane de euro. - [hotnews.ro](http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21377705-dan-andronic-trimis-judecata-dosarul-retrocedarilor-deschide-lista-pmp-pentru-camera-deputatilor-giurgiu.htm?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+hotnews%2Fyvoq+%28Hotnews.ro%29)
    Controverse
    * Influențele sale in sfera politicii și afacerilor sunt foarte extinse, după cum o demonstrează și comentariile media la nunta sa din 2008 (cu avocata Monica Comșea, prietena Ionei Tăriceanu), la care au fost prezenți Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, Dan Ioan Popescu și nașul, controversatul om de afaceri Nicolae Dumitru, patronul grupului de firme „Niro"- cf [gandul.info](http://www.gandul.info/stiri/tariceanu-si-nastase-impreuna-la-nunta-lui-dan-andronic-2747410) * Dan Andronic a mai fost căsătorit cu ziaristul [Anca Alexandrescu](http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-21119022-anca-alexandrescu-fosta-sefa-probleme-comunicare-guvernul-ponta-fost-numita-director-cadrul-kmg-rompetrol.htm) - cea care a fost consilieră de comunicare a fostului premier Adrian Năstase, nașul de cununie al celor doi. În timpul guvernului Ponta, Anca Alexandrescu a fost șefa departamentului de comunicare al guvernului.
    Istoric Politic
    * **Partidul Mișcarea Populară** (PMP) * **Membru** PMP Giurgiu

    Nici un comentariu pentru “Dan-cătălin Andronic”

    Lasa un comentariu



    Harta politicii
    a apărut în

    hartapoliticii.ro © 2008-2012

    Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.