Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

Urmărește doar politicienii care te interesează – un nou feature pe harta politicii

Weekendul ăsta am avut un pic de timp liber și m-am gândit să implementez ceva care vreau de foarte mult timp: monitorizarea anumitor politicieni.

Pe pagina fiecărui politician a apărut un buton de “follow” care îți permite să urmărești un politician.

Poți urmări politicienii tăi preferați, sau politicieni pe care vrei să ții ochii și să fii informat de ceea ce fac, reprezentanții tăi în parlament, sau poate cei câțiva care candidează în colegiul tău pentru a putea decide între ei.

După ce ai urmărit câțiva politicieni, pe prima pagină mențiunile lor în presă vor fi marcate cu altă culoare, ca să îi poți vedea mai repede.

În plus, ai un link către a vedea toate știrile în care apar doar acești politicieni de care îți pasă.

Lista cu toți politicienii pe care îi monitorizezi în acest moment apare la tine pe profil, pentru a avea acces la ei mai ușor în caz că vrei să ștergi vreunul sau să mai adaugi alții.

Acesta este doar începutul și fundația pentru toate lucrurile minunate care pot fi implementate pentru monitorizarea oamenilor de care suntem interesați: notificări și sumare săptămânale cu ce s-a întâmplat cu politicienii de care îți pasă, actualizări despre cum au votat (sau că au fost absenți de la vot), notificări despre declarații interesante ale acestora, și tot așa.

Sugestii sunt absolut binevenite și foarte utile pentru a prioritiza ceea ce alegem să implementăm în continuare cu acest concept de monitorizare de politicieni.

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.